Meer leren over Hekserij? Ontdek mijn gratis trainingen →

De sporen van de voorouder

Datum: 13 / 08 / 2016

Struinend door het land en door de tijd laat ik voetstappen achter.
Indrukken en imprint voor hen die nog gaan komen.
Ik zoek de tekenen van Voorouders, hun sporen en indrukken, hun lessen en wijsheden want zij zijn een deel van het Verleden die het Heden heeft gevormd.

Voorouders zijn allen die ons zijn voorgegaan. Familie, maar ook Anderen. Zij die waren, zij die hebben geleid, zij die niet opvielen maar toch diepe indrukken hebben gemaakt. Misschien onwetend en onbedoeld maar desondanks betekenisvol voor ieder die hen na ging.

Iedereen loopt, iedereen Is, iedereen zal een voorouder zijn.
Dus Stap en Struin ik bewust en laat sporen achter, fysiek en in Andere Werelden. Ik zing voor Voorouders, drum voor Landwezens en dans voor Goden. Zo ontstaan er verbindingen, subtiele lijnen die tijd en werelden binden. Nornen weven, draden worden doorgegeven en ik voel de draden om mij heen, zoals je spinnenwebben ziet glinsteren in het ochtendlicht, die eerst nog onzichtbaar leken in het donker.

Verleden is nu Heden. Laten wij zelf de beste voorouders worden die we kunnen zijn, zodat uit ons Heden een goede Toekomst zal groeien.

 

Als traditionele heks leer ik mensen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en te leven vanuit oer-wijsheid. Dat doe ik door het geven van online en offline workshops en trainingen.✰Ik wil meer gratis tips en weetjes, Lunadea!
Het enige wat je hoeft te doen in jouw mailadres hier invullen. Ik beloof je dat ik je niet meer dan noodzakelijk zal spammen 😉
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Vond je dit interessant? Dan nodig ik je bij deze uit voor mijn Facebook Community

Link-in-bio-lunadea

Over de auteur

Lunadea – Heks en schrijfster

Hoi, ik ben Lunadea en mijn grootste passie is het delen van kennis over hekserij, zodat ik heksen help om met meer vertrouwen, zelfstandig hun weg te vinden op hun eigen heksenpad.

✰ Als traditionele heks leer ik mensen om hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en te leven vanuit oer-wijsheid. Dat doe ik door het geven van online en offline workshops en trainingen. ✰

Misschien vind je deze blogs ook interessant:

De god in hekserij

Religie is een delicate kwestie om over te discussiëren. Iedereen heeft er wel een mening of een standpunt over, of je...

Mijn boeklancering!

Wat heb ik lang uitgekeken naar deze datum!Na maanden schrijven, redigeren en wachten was het eindelijk zover, en ging...