Algemene voorwaarden Hexcademy

1. Aanmelden
Je kunt je aanmelden door via de website en webwinkel te betalen voor een training, waarna je automatisch een bevestigings e-mail met informatie toegestuurd krijgt. Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de Hexcademy.

2. kosten
Voor de losse lessen van de Hexcademy betaal je €23,- per stuk. De gehele cursussen hebben een korting ingebouwd van ongeveer 1 les gratis. Jaartraining Traditionele Hekserij (12 lessen): €253,-
Practical Magic halfjaartraining (6 lessen): €125,50
Jaarfeesten vieren (9 lessen): €161,-
Deze bedragen dienen in 1 keer voldaan te worden. Wanneer je de cursus in termijnen wilt volgen en betalen kun je per maand losse lessen via de Hexcademy aanvragen.

3. Pauzeren of beëindigen
Wanneer je er voor kiest om de gehele Jaartraining Hekserij te volgen is dat een overeenkomst voor 12 ma(a)n(d)en. Tussentijds pauzeren om later weer verder te gaan is niet mogelijk omdat de lessen automatisch per e-mail worden verzonden.

4. Lesmateriaal
Het lesmateriaal waarvoor betaald is mag je houden, maar niet anders gebruiken dan voor persoonlijke studie. Het auteursrecht en het eigendomsrecht berusten bij Lunadea. Het is niet toegestaan de lesstof te delen met anderen. Het is de bedoeling dat elke deelnemer zijn/haar studiegeld betaalt. De prijs is daarom laag gehouden; alleen zo blijft het leuk om nieuwe projecten te bedenken en te maken.

5. Klachtenafhandeling
Lunadea heeft alle lessen met hart en ziel gemaakt om er een interessante en leerzame jaartraining van te maken. Mocht er desondanks toch een klacht zijn, meldt dat zo spoedig mogelijk. Dat kan schriftelijk of per email: jaartraining@lunadea.nl. Dan kan er gezocht worden naar een oplossing.

6. Aansprakelijkheid
Lunadea is niet aansprakelijk voor eventuele fouten in het lesmateriaal. (laat het gerust weten als je denkt een fout te hebben ontdekt) Tevens kan Lunadea nimmer aansprakelijk worden gesteld voor het toepassen van de lesstof door deelnemer of enig andere persoon. Een eventuele aanspraak op schadevergoeding zal nooit hoger zijn dan het door de deelnemer betaalde studiegeld.

7. Wet Bescherming Persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden met uiterste zorg behandeld. Lunadea verwerk persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en verkoopt deze niet aan derden en zal deze niet aan derden ter beschikking stellen. Lunadea gebruikt persoonsgegevens uitsluitend voor bedrijfsvoering, waaronder het inschrijven van deelnemers, toesturen van lesmateriaal en huiswerkbegeleiding.

9. KVK-nummer: 58165800
     BTW-nummer: 188434732B01