Algemene voorwaarden Hexcademy

 Schrijft je je in voor een opleiding, dan ga je met Lunadea een overeenkomst aan. De afspraken die erbij horen, zet ik graag voor je op rij.

 • Hexcademy is een onderdeel van Lunadea.nl en is opgericht door Lunadea Ruthy Jankiewicz.

  Inschrijven en bedenktijd

  Je kunt op elk gewenst moment starten met de opleidingen van de Hexcademy. Door via de website een van de modules/werkboeken aan te schaffen en betalen heb je je ingeschreven en ben je deelnemer. Bij deelname aan de volledige jaar- of halfjaartraining geldt een bedenktijd van veertien dagen.

  Betalingsmogelijkheden

  Je kunt het lesgeld voor losse modules zowel als voor een volledige training ineens voldoen. Je bent voordeliger uit als je het lesgeld ineens betaalt. Je ontvangt daarbij extra lessen die niet als losse module verkrijgbaar zijn en krijgt één les gratis t.o.v. het aantal lessen als losse module aanschaffen. Je betaalt het volledige bedrag via iDeal, PayPal of Bancontact.
  Enkel bij annulering binnen de bedenktijd ontvang je studiegeld retour.

  Lesmateriaal

  Na betaling van het lesgeld mag je het studiemateriaal houden en gebruiken voor persoonlijke studie. Het studiemateriaal is niet overdraagbaar. Het auteurs- en eigendomsrecht berusten bij Lunadea.

  zelfstudie

  De lessen van de Hexcademy zijn zelfstudielessen. Je leest het materiaal, beantwoord de vragen en voert de opdrachten uit voor jezelf. Desgewenst kan er in de Facebookgroep Lunadea’s Heksenketel gediscussieerd worden over de vragen en opdrachten. Er zit geen huiswerkbegeleiding bij de studies van de Hexcademy.

  Studieduur

  Het lesmateriaal van de losse modules ontvang je direct per e-mail. Bij deelname aan een jaar- of halfjaartraining ontvang je voor de duur van de training elke maand één les, startend vanaf de aanschafdatum. Je kunt op elk moment starten met de studie. Je kunt je studie desgewenst onderbreken. Neem daarvoor contact op met Lunadea.

  Voortijdige beëindiging

  Bij aanmelding ga je een overeenkomst aan voor de gehele duur van de opleiding. Bij voortijdig beëindigen van de opleiding ontvang je géén restitutie van het lesgeld over de nog niet ontvangen lessen.

  Certificaat

  Na het afsluiten van de jaartraining of de halfjaartraining ontvang je een certificaat van deelname.

  Klachtenafhandeling

  Lunadea zet zich in om de kennis van hekserij door te geven. Mocht je desondanks toch een klacht hebben, meldt u dit dan per e-mail via hexcademy@lunadea.nl

  Aansprakelijkheid

  Lunadea is niet aansprakelijk voor eventuele fouten in het lesmateriaal. Tevens kan Lunadea nimmer aansprakelijk worden gesteld voor het toepassen van de lesstof door een cursist of ander persoon.

  Algemene verordening gegevensbescherming

  Lunadea respecteert ieders privacy en houdt zich aan de regels die de Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt. Je leest er uitgebreid over in het privacystatement die via onderstaande link gedownload kan worden.

9. KVK-nummer: 58165800
     BTW-nummer: 188434732B01

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Lunadea.nl

Klik hier voor mijn cookies & privacy policy