Algemene voorwaarden Schriftelijke Jaartraining Hekserij

1. Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar jaartraining@lunadea.nl of via de webwinkel, waarna je informatie en een inschrijfformulier toegestuurd krijgt die je ingevuld en ondertekent retourneert naar Lunadea. Met de inschrijving geef je aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden van de schriftelijke Jaartraining Hekserij. Na ontvangst van het formulier en de betaling wordt je inschrijving bevestigd.

2. kosten
Er zijn drie opties voor het volgen van de jaartraining: per e-mail of per post, als zelfstudie of met huiswerkbegeleiding. Voor de jaartraining per e-mail (zelfstudie) betaal je €300,- per jaar of €75,- per kwartaal. Voor de jaartraining per post (zelfstudie) betaal je €360,- per jaar of €90,- per kwartaal. Voor huiswerkbegeleiding betaal je €120,- per jaar of €30,- per kwartaal. Daarnaast ontvang je als vaste cursist tijdens jouw jaartraining €25,- korting op het volgen van de Practical Magic-workshopreeks als praktische aanvulling op de schriftelijke Jaartraining Hekserij. Dit geldt dus enkel voor de vaste cursisten die de Jaartraining Hekserij in één keer of per kwartaal betalen. Bij studeren vanuit het buitenland betaal je vooraf eenmalig een toeslag van €20,- voor extra verzendkosten, voor de hele jaartraining.

3. Pauzeren of beëindigen
Wanneer je er voor kiest om de gehele Jaartraining Hekserij te volgen is dat een overeenkomst voor 13 ma(a)n(d)en. Tussentijds pauzeren om later weer verder te gaan is mogelijk. Onderbreken van de studie brengt geen uitstel van betaling met zich mee! Ook verandert het totaal verschuldigde studiegeld niet. Je kunt de schriftelijke jaartraining op ieder moment voortijdig beëindigen door dit per e-mail te melden. De opzegtermijn bedraagt één kalendermaand, volgend op de dag van ontvangst van de opzegging.

4. Portokosten
De verzendkosten voor toezending van de lesmaterialen zijn voor rekening van Lunadea. Alle postzendingen aan Lunadea dienen voldoende gefrankeerd te zijn.

5. Lesmateriaal
Het lesmateriaal waarvoor betaald is mag je houden, maar niet anders gebruiken dan voor persoonlijke studie. Het auteursrecht en het eigendomsrecht berusten bij Lunadea. Het is niet toegestaan de lesstof te delen met anderen. Het is de bedoeling dat elke deelnemer zijn/haar studiegeld betaalt. De prijs is daarom laag gehouden; alleen zo blijft het leuk om nieuwe projecten te bedenken en te maken.

6. Inwijding
Je ontvangt een certificaat na het afronden van de Schriftelijke Jaartraining Hekserij. Er zal geen examen worden afgenomen.
Wél is er na het afronden van de laatste les (na insturen van alle huiswerkopdrachten) de mogelijkheid om een inwijding aan te vragen. Dit zal een persoonlijk ritueel zijn à €125,- incl. BTW, excl. reiskosten maar kan ook een gezamenlijk ritueel zijn met andere jaartrainingcursisten. Huiswerk kun je insturen t/m 24 maanden na het starten van de jaartraining. Je kunt zodoende ook t/m 24 maanden na de start van de jaartraining een inwijding aanvragen.

7. Klachtenafhandeling
Lunadea heeft alle lessen met hart en ziel gemaakt om er een interessante en leerzame jaartraining van te maken. Mocht er desondanks toch een klacht zijn, meldt dat zo spoedig mogelijk. Dat kan schriftelijk of per email: jaartraining@lunadea.nl. Dan kan er gezocht worden naar een oplossing.

8. Aansprakelijkheid
Lunadea is niet aansprakelijk voor eventuele fouten in het lesmateriaal. (laat het gerust weten als je denkt een fout te hebben ontdekt) Tevens kan Lunadea nimmer aansprakelijk worden gesteld voor het toepassen van de lesstof door deelnemer of enig andere persoon. Een eventuele aanspraak op schadevergoeding zal nooit hoger zijn dan het door de deelnemer betaalde studiegeld.

9. Wet Bescherming Persoonsgegevens
Persoonsgegevens worden met uiterste zorg behandeld. Lunadea verwerk persoonsgegevens in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en verkoopt deze niet aan derden en zal deze niet aan derden ter beschikking stellen. Lunadea gebruikt persoonsgegevens uitsluitend voor bedrijfsvoering, waaronder het inschrijven van deelnemers, toesturen van lesmateriaal en huiswerkbegeleiding.

10. Adres: Het Karnhuis 41, 7335LG, Apeldoorn

11. KVK-nummer: 58165800
     BTW-nummer: 188434732B01