Open Imbolcviering
Feb
3
1:00 PM13:00

Open Imbolcviering

Dit is het eerste Lentefeest en het moment waarop de Aarde weer begint te ontwaken. Nog gehuld in koude is het moeilijk vor te stellen, en toch roert zich van alles verborgen onder de grond. Die verschuiving van koude naar warmte wordt door ons aangewakkerd, opgezweept om sterker te worden! Samen zullen we tijdens deze viering stampen en dansen om de warmte in onszelf op te wekken zodat we dat kunnen doorgeven aan de aarde.

View Event →
Sep
15
1:00 PM13:00

Open Mabonviering

Mabon is een van de oogstfeesten en het feest dat de herfst aankondigd. Het is het feest van overvloed, wat we dan ook overvloedig vieren tijdens ons open jaarfeest. Het is een tijd van overvloed en feesten. We offeren een deel van de oogst aan de moeder en vragen haar om volgend jaar opnieuw zo gul voor ons te zijn.

View Event →

Magisch Workshopweekend - Voorjaar 2018
Apr
20
to Apr 22

Magisch Workshopweekend - Voorjaar 2018

Het Earthwyse voorjaarsweekend is een weekend vol workshops over natuurlijke wijsheid, verbinding met jezelf en de natuur, terug naar jouw eigen-wijsheid, maar ook sjamanisme, druïdisme en paganisme komen aan bod. Samenzijn, Verbinden, Leren van en met elkaar, Workshops landschapsmagie, wyldcrafting, koken met kruiden, intuïtieve ontwikkeling, trancereizen, Rituelen bij het kampvuur... en nog veel meer!

View Event →