Jun
23
1:00 PM13:00

Open Midzomerviering

Vier samen met Lunadea en Loes het hoogtepunt van de zomer! Net als voorgaande jaren organiseren we weer een open Midzomerviering in het Koogerpark in Koog aan de Zaan.
Midzomer is langste dag, waarop koning zomer en koning winter de strijd aangaan! Tijdens ons ritueel, waaraan iedereen kan deelnemen, zal het weer afnemen van het licht centraal staan.

View Event →
Aug
1
to Aug 4

Lunadea op Castlefest

Van 1 t/m 4 augustus vindt je Lunadea met haar heksenkraam op het grootste pagan en fantasy festival van Europa: Castlefest! Kom langs voor de nieuwe Heksenagenda, voor nieuwe heksenboekjes of gewoon voor een praatje of om je vragen over hekserij te stellen!

View Event →
Sep
15
1:00 PM13:00

Open Mabonviering

Lunadea en Loes organiseren weer een open Mabonviering in het Koogerpark in Koog aan de Zaan. Dit herfstfeest is een heerlijk uitbundig feest waarop overvloed en de laatste warmte van de zomer centraal staan. Vier dit met ons samen in een ritueel dat geschikt is voor zowel de beginnende als de gevorderde heks.

View Event →
Oct
4
to Oct 6

Magisch Workshopweekend

Het Magisch Workshopweekend is een weekend vol workshops over natuurlijke wijsheid, verbinding met jezelf en de natuur, terug naar jouw eigen-wijsheid, maar ook sjamanisme, druïdisme en paganisme komen aan bod. Samenzijn, Verbinden, Leren van en met elkaar, Workshops landschapsmagie, wyldcrafting, koken met kruiden, intuïtieve ontwikkeling, trancereizen, Rituelen bij het kampvuur... en nog veel meer!

View Event →

Open Ostaraviering
Mar
17
1:00 PM13:00

Open Ostaraviering

Net als voorgaande feesten organiseren Loes en ik weer een Open Ostaraviering in het Koogerparkwaarbij iedereen van harte welkom is om dit samen met ons en elkaar te vieren. De viering zal bestaan uit een gezamenlijk ritueel, een stukje viering/dingen om te doen die met Ostara te maken hebben en een pot-luck maaltijd.

View Event →
Feb
3
1:00 PM13:00

Open Imbolcviering

Kom naar de Open Imbolcviering van Lunadea en Loes, in het Koogerpark in Koog aan de Zaan.
Gezamenlijk zullen we de aarde wakker stampen, maken we een Brighidscross (onder begeleiding van stro-kunstenares Ingrid Reinhoud) en maak je een Imbolckaars om thuis op je altaar te branden. Na het aanmaken van het Brighidsvuur sluiten we af met een pot-luck maaltijd. Meer info en aanmelden via de website!

View Event →