1e Cursusdag - Weg van de Heks
Jan
21
10:30 PM22:30

1e Cursusdag - Weg van de Heks

De Weg van de Heks is een intensieve en gedegen opleiding waarin je leert te werken met de belangrijkste aspecten uit hekserij. Deze cursus richt zich voornamelijk op Traditionele Hekserij. Op de heks in jou en hoe je hekserij kunt integreren in het dagelijkse leven. We werken aan persoonlijke thema’s en groepsprocessen door middel van rituelen, meditaties en oefeningen. Zowel theorie en praktijk komen aan bod.

View Event →
Open Imbolcviering
Jan
28
1:00 PM13:00

Open Imbolcviering

Dit is het eerste Lentefeest en het moment waarop de Aarde weer begint te ontwaken. Nog gehuld in koude is het moeilijk vor te stellen, en toch roert zich van alles verborgen onder de grond. Die verschuiving van koude naar warmte wordt door ons aangewakkerd, opgezweept om sterker te worden! Samen zullen we tijdens deze viering stampen en dansen om de warmte in onszelf op te wekken zodat we dat kunnen doorgeven aan de aarde.

View Event →
Magisch Workshopweekend - Voorjaar 2018
Apr
20
to Apr 22

Magisch Workshopweekend - Voorjaar 2018

Het Earthwyse voorjaarsweekend is een weekend vol workshops over natuurlijke wijsheid, verbinding met jezelf en de natuur, terug naar jouw eigen-wijsheid, maar ook sjamanisme, druïdisme en paganisme komen aan bod. Samenzijn, Verbinden, Leren van en met elkaar, Workshops landschapsmagie, wyldcrafting, koken met kruiden, intuïtieve ontwikkeling, trancereizen, Rituelen bij het kampvuur... en nog veel meer!

View Event →

Magisch Workshopweekend
Sep
22
to Sep 24

Magisch Workshopweekend

Het Earthwyse Workshopweekend is een weekend vol workshops over natuurlijke wijsheid, verbinding met jezelf en de natuur, terug naar jouw eigen-wijsheid, maar ook sjamanisme, druïdisme en paganisme komen aan bod. Samenzijn, Verbinden, Leren van en met elkaar, Workshops landschapsmagie, wyldcrafting, koken met kruiden, intuïtieve ontwikkeling, trancereizen, Rituelen bij het kampvuur... en nog veel meer!

View Event →