Aug
1
to Aug 4

Lunadea op Castlefest

Van 1 t/m 4 augustus vindt je Lunadea met haar heksenkraam op het grootste pagan en fantasy festival van Europa: Castlefest! Kom langs voor de nieuwe Heksenagenda, voor nieuwe heksenboekjes of gewoon voor een praatje of om je vragen over hekserij te stellen!

View Event →
Oct
4
to Oct 6

Magisch Workshopweekend

Het Magisch Workshopweekend is een weekend vol workshops over natuurlijke wijsheid, verbinding met jezelf en de natuur, terug naar jouw eigen-wijsheid, maar ook sjamanisme, druïdisme en paganisme komen aan bod. Samenzijn, Verbinden, Leren van en met elkaar, Workshops landschapsmagie, wyldcrafting, koken met kruiden, intuïtieve ontwikkeling, trancereizen, Rituelen bij het kampvuur... en nog veel meer!

View Event →

Jun
23
1:00 PM13:00

Open Midzomerviering - Afscheidsviering

Vier samen met Lunadea en Loes het hoogtepunt van de zomer! Net als voorgaande jaren organiseren we weer een open Midzomerviering in het Koogerpark in Koog aan de Zaan.
Midzomer is langste dag, waarop koning zomer en koning winter de strijd aangaan! Tijdens ons ritueel, waaraan iedereen kan deelnemen, zal het weer afnemen van het licht centraal staan.

View Event →