Onder de berekende kosten valt de tijd voor een kennismakingsgesprek, het schrijven van een ritueel, het verwoorden van de wens in een ritueel op maat, de tijd voor het uitvoeren van het ritueel zelf, de aanschaf van spullen, BTW en reiskosten. Alles bij elkaar ben ik al snel enkele weken aan het voorbereiden.

Per 1 december 2015 ben ik gecertificeerd BABS (buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand). Vanuit die functie kan ik ook wettelijke huwelijken afsluiten en van een handfastingceremonie een wettelijk huwelijk maken. Daarvoor moet ik per huwelijk worden beëdigd door de rechtbank en worden bevoegd per gemeente. Dat is terug te zien in de prijs van een wettelijk ceremonieel huwelijk.

Ik hanteer de volgende tarieven:

  • Handfasting voor altijd/dit leven (Als Ritueel Begeleider)  €350,-
  • Wettelijk huwelijk (Lunadea als BABS) incl. handfastingritueel€875,-
  • Huiszegening/huiszuivering  €175,-
  • Bellyblessing €250,-
  • Ritueel op maat: vrouwenritueel, pubertijdsritueel, overgangsritueel, naamgevingsritueel, etc. €250,-

   Alle bovengenoemde prijzen zijn incl. BTW en reiskosten!

Wilt u een ritueel laten uitvoeren, dan kunt u contact opnemen met Lunadea.

Zijn de financiën een bezwaar om mij in te schakelen, neem dan contact op om te overleggen wat wèl mogelijk is. Er is altijd een oplossing.

Lunadea is ingeschreven bij de kvk met nummer: 58165800

 

Lunadea als hogepriesteres

Zelf voer ik al vanaf 2006 handfastingrituelen uit en heb zodoende al ruime ervaring opgedaan met het schrijven en uitvoeren van handfastingrituelen en ceremonieën.
Wil je begeleiding bij een handfastingceremonie, neem dan contact met mij op, dan kunnen we bespreken wat jullie wensen zijn m.b.t. de handfasting. Ik zal dan een persoonlijk voor jullie geschreven ritueel samenstellen, om zo een onvergetelijke dag te creëren.