12% Korting tijdens de 12 yuledagen

Midwinter valt op 21 december, wordt er vaak gezegd. Maar het Germaanse Joel begon aanvankelijk op 13 en later op 25 december en duurt maar liefst 12 nachten. De joeldtijd is de tijd tussen de tijd, er bestaat geen tijd. Het is de periode om stil te staan en ons voor te bereiden op de terugkeer van het licht. Dit is de tijd om te reflecteren en te feesten, te eren en na te denken, rituelen uit te voeren en helemaal niets te doen. Het is een tijd die van donker naar licht gaat, van passief naar actief.
Er worden Joelblokken aangestoken, vuren gemaakt en kaarsen gebrand. Allemaal vormen om het licht aan te trekken. Ontsteek het vuur tijdens een ceremonie om ook symbolisch het licht naar je toe te halen.
Reflecteer en verbrand wat je niet meer mee wilt nemen. Doe zuiveringsrituelen zodat je schoon het nieuwe jaar in kunt gaan. Spreek alles uit wat je op je hart hebt zodat je dat niet meer mee hoeft te nemen.

Lichtpuntjes

In de donkere yuletijd gaat het om lichtpuntjes.
Daarom geef ik dit jaar een yuletijdkorting, zodat je 2017 vol wijsheid en terugkeer naar jezelf kunt beginnen! De yuletijdkorting is een korting op de Schriftelijke Jaartraining Hekserij van 12% tijdens de 12 heilige nachten van de Joeltijd.

Van 21 december t/m 6 januari krijg je 12% korting op de Schriftelijke Jaartraining Hekserij per Post (inclusief bewaarmap), en op de Schriftelijke Jaartraining Hekserij per PDF.

Lees er meer over op de kortingspagina