Dóór in 2017

Vanaf volgend jaar zullen er nieuwe cursussen bij komen. Laagdrempelige Introductie in Hekserij-middagen, een nieuwe Weg van de Heks-jaartraining (geen half jaar meer maar een jaar, geen 6 dagen maar 13, inclusief 2 weekenden), nieuwe pdf-cursussen over maanfeesten vieren en jaarfeesten vieren, een volgend informatieboekje over Dagelijkse Hekserij, kinder-heksenlessen, een jongerentraining, 2 Earthwyse workshopweekenden, en nog véél meer.

Schrijf je in voor 'De Weg van de Heks' 2017!

De Weg van de Heks is een intensieve en gedegen opleiding waarin je leert te werken met de belangrijkste aspecten uit hekserij. Deze cursus richt zich voornamelijk op Traditionele Hekserij. Op de heks in jou en hoe je hekserij kunt integreren in het dagelijkse leven. We werken aan persoonlijke thema’s en groepsprocessen door middel van rituelen, meditaties en oefeningen. Zowel theorie en praktijk komen aan bod.

Met zwangerschapsverlof

Lennart en ik krijgen een Kleine Viking over een paar maanden. Ik ben namelijk zwanger!
Begin september verwachten we hem of haar, dus dat betekent dat we inmiddels druk bezig zijn met de voorbereidingen. Maar dat betekent ook dat ik druk bezig ben om alvast wat vooruit te werken zodat ik het straks iets gemakkelijker heb en er geen bergen werk meer liggen als ik hoogzwanger ben. Daarom ben ik ook al bezig met ruimte maken in mijn agenda.