Lezingen door Lunadea

Er is veel vraag naar uitleg en informatie over hekserij, want de vooroordelen zijn hardnekkig. Dat kromme oude vrouwtje op een bezem blijft door je gedachten vliegen als je denkt aan heksen. Toch zie ik er héél anders uit dan dat! En ik vlieg ook niet...

 

Want iedereen kan heks zijn!

Om te vertellen wat hekserij dan wèl is, geef ik lezingen.
Ik vertel graag wat hekserij voor mij inhoudt, wat de geschiedenis is en hoe het geëvolueerd is tot de visie en levenswijze die het tegenwoordig is. Door vragen te beantwoorden zal de zienswijze op hekserij weer word veranderd van 'hocus-pocussende toverkollen' in 'moderne vrouwen èn mannen (!) die volop in het leven staan'.

Neem contact op

Dus ben jij een vereniging, instantie of particulier die graag meer wil weten over hekserij, neem dan Contact op voor de details!