Huur een Heks

Door bewust aandacht te geven aan een gebeurtenis d.m.v. symboliek en handelingen geef je via een ritueel betekenis aan een levensmoment.

Naar het menu Levensfaserituelen uitgevoerd door Lunadea →

 
 
handfasting_door_lunadea.jpg

Handfasting - Rituele bruiloft

Handfasting betekent ‘het binden van de handen’ en is een oud-Keltische huwelijksceremonie waarbij de handen van de geliefden letterlijk aan elkaar gebonden worden.
Lunadea voert al vanaf 2006 handfastingrituelen uit en heeft zodoende ruime ervaring opgedaan met het schrijven en uitvoeren van handfastingrituelen en ceremonieën.
Wil je begeleiding bij een handfastingceremonie, neem dan contact op, dan kunnen we jullie wensen bespreken.

Lees meer over handfastingen door Lunadea

€350,- per ritueel

bellyblessing_door_lunadea
 

Bellyblessing

Zwanger zijn is een heel bijzondere fase in het leven van een aanstaande moeder. Of je nu al moeder bent of voor het eerst moeder gaat worden, zwanger zijn is een transitieperiode waarin je toeleeft naar het moment waarop je leven gaat schenken.
Het belyblessingritueel is een intens mooi ritueel om stil te staan bij die transitie.
Samen met de voor jou dierbare vrouwen om je heen wordt je een middag lang in de watten gelegd, geëerd om het leven dat je in je draagt, er worden wensen voor jou en de baby uitgesproken en er worden samen prachtige herinneringen gemaakt.

Lees meer over het bellyblessingritueel

€250,- per ritueel

huiszuivering_door_lunadea

Huiszuiveringsritueel

Ruzies, ongenoegen, bezoek die je liever niet binnen had. Negativiteit trekt negativiteit aan en als je een negatieve sfeer in je huis bemerkt dan kan het tijd zijn om je huis eens ritueel te reinigen. Dergelijke rituelen zorgen ervoor dat de negatieve energie verdwijnt en dat er positieve energie voor in de plaats komt. Houdt er wel rekening mee at een dergelijke huiszuivering natuurlijk niet altijd stand houdt omdat uw eigen gemoedstoestand effect heeft op de aanwezige energie.

Lees meer over het huiszuiveringsritueel

€175,- per ritueel

ritueel_op_maat

Ritueel op maat

Rituelen voor momenten dat het ene deel van het leven word afgesloten en begonnen word een nieuw deel:

  • Trouwen/samenleven
  • Scheiding
  • Jubilea
  • Initiatie
  • Sterfgeval
  • Een nieuwe woning
  • Geboorte
  • Verjaardagen
  • Het bereiken van een bepaalde leeftijd
  • of iedere andere toepassing waarvoor jij een ritueel zou willen doen maar waarvoor je de ervaring mist om het zelfstandig uit te voeren.

Lees meer over een ritueel op maat

€250,- per ritueel