Magisch Workshopweekend
Sep
22
Sep 24

Magisch Workshopweekend

Het Earthwyse Workshopweekend is een weekend vol workshops over natuurlijke wijsheid, verbinding met jezelf en de natuur, terug naar jouw eigen-wijsheid, maar ook sjamanisme, druïdisme en paganisme komen aan bod. Samenzijn, Verbinden, Leren van en met elkaar, Workshops landschapsmagie, wyldcrafting, koken met kruiden, intuïtieve ontwikkeling, trancereizen, Rituelen bij het kampvuur... en nog veel meer!

Open Mabonviering
Sep
24
1:00 pm13:00

Open Mabonviering

  • Koogerpark Koog een de Zaan

Het is een tijd van overvloed en oogst, dankzegging en wat ongewenst is laten we los. Dit is de periode om plannen te voor nieuwe groeimomenten in ons leven. Dat komt allemaal in ons mabonritueel naar voren.

Open Samhainviering
Oct
29
4:00 pm16:00

Open Samhainviering

  • Lunadea

De meeste mensen kennen Samhain als een griezenfeest, maar er zit veel meer achter! Tijdens onze viering staan we stil bij onze voorouders en wat we van hen hebben geleerd, er zijn verhalen, we voorspellen elkaars toekomst en we gebruiken - zoals de traditie voorschrijft - een gezamenlijke maaltijd met de voorouders.


Earthwyse voorjaarsweekend
May
12
May 14

Earthwyse voorjaarsweekend

  • Zandkreek 17 Hattem

Het Earthwyse voorjaarsweekend is een weekend vol workshops over natuurlijke wijsheid, verbinding met jezelf en de natuur, terug naar jouw eigen-wijsheid, maar ook sjamanisme, druïdisme en paganisme komen aan bod. Samenzijn, Verbinden, Leren van en met elkaar, Workshops landschapsmagie, wyldcrafting, koken met kruiden, intuïtieve ontwikkeling, trancereizen, Rituelen bij het kampvuur... en nog veel meer!

Open Beltaneviering
May
7
1:00 pm13:00

Open Beltaneviering

  • Koogerpark Koog aan de Zaan

Tijdens Beltane wordt het begin van de zomer gevierd en de strijd tussen licht en donker. Een ander aspect dat tijdens Beltane wordt gevierd is de vruchtbaarheid en bevruchting. Er wordt om de meipaal gedanst (symbool van vruchtbaarheid) en over vuur gesprongen.

Open Ostaraviering
Mar
18
1:00 pm13:00

Open Ostaraviering

  • Koogerpark Koog aan de Zaan

Ostara is het feest rond de godin Ostara/Eostre, het feest van vernieuwing. Het is het feest van vruchtbaarheid in al zijn aspecten, ook van hoop en wensen, van het groen worden van de aarde. Net als voorgaande feesten organiseren Loes en ik weer een open jaarfeestviering in het Koogerpark.

Cursus - Weg van de Heks
Feb
19
10:30 pm22:30

Cursus - Weg van de Heks

De Weg van de Heks is een intensieve en gedegen opleiding waarin je leert te werken met de belangrijkste aspecten uit hekserij. Deze cursus richt zich voornamelijk op Traditionele Hekserij. Op de heks in jou en hoe je hekserij kunt integreren in het dagelijkse leven. We werken aan persoonlijke thema’s en groepsprocessen door middel van rituelen, meditaties en oefeningen. Zowel theorie en praktijk komen aan bod.

Open Imbolcviering
Jan
29
1:00 pm13:00

Open Imbolcviering

  • Koogerpark Koog een de Zaan

Dit is het eerste Lentefeest en het moment waarop de Aarde weer begint te ontwaken. Nog gehuld in koude is het moeilijk vor te stellen, en toch roert zich van alles verborgen onder de grond. Die verschuiving van koude naar warmte wordt door ons aangewakkerd, opgezweept om sterker te worden! Samen zullen we tijdens deze viering stampen en dansen om de warmte in onszelf op te wekken zodat we dat kunnen doorgeven aan de aarde.

Introductie in Hekserij-middag
Jan
8
1:00 pm13:00

Introductie in Hekserij-middag

  • Bij Lunadea thuis Apeldoorn

Tijdens deze introductiemiddag ga je - onder begeleiding van Lunadea - leren wat hekserij is aan de hand van oefeningen, gesprekken en discussies. Je zult handreikingen krijgen over hoe je zelf verder kunt verdiepen in hekserij.

Pagancafé Apeldoorn - Heidense jaarfeesten
Jan
4
7:30 pm19:30

Pagancafé Apeldoorn - Heidense jaarfeesten

  • Bij Lunadea thuis Apeldoorn

Het Pagancafé is een vrijblijvende en ontmoetingsplek voor pagans, heksen, heidenen, druïden en iedereen die geïnteresseerd is en meer wil weten hierover. Tijdens deze avonden zullen er lezingen en discussies zijn over het thema, maar er is uiteraard ook genoeg ruimte en gelegenheid voor andere gesprekken en discussies.
Het thema op 4 januari is Heidense jaarfeesten.